Пътешествие в Интернет | ДП Българо-Германски център за професионално обучение клон Плевен
bgdeen

Пътешествие в Интернет

Сърфиране в Интернет

Какво ще научите?

Какво представляват и как се използват различните браузери. Как се използват търсачките (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer/ Microsoft Edge). Какво е хиперлинк или хипертекст. Ще можете да превеждате на български информацията на страниците.

4 учебни часа, цена 25 лева

Практики за лесно намиране на информация в Интернет

Какво ще научите?

Как по-бързо да достигате до необходимата ви търсена информация в Интернет. Защото, въпреки че намирането на информация изглежда нещо лесно и обикновено, то намирането не просто на факти, а на специфична информация по дадена тема не е лесна работа, ако не знаете как да го правите.

4 учебни часа, цена 30 лева

Запомняне на любими уеб страници

Какво ще научите?

Как да създадете връзки към по-често посещавани и използвани интернет страници. Това ще ви помогне за по-лесното отваряне на страниците и за избягване ненужното запомняне на имена и въвеждане в лентата с адреси. Как това се случва в различни браузери. Любими страници в  Google Chrome. Любими страници в  Mozilla Firefox. Internet Explorer/ Microsoft Edge. Съхраняване на списък с любими страници (архивиране). 

4 учебни часа, цена 30 лева

Създаване на пощенска кутия

Какво ще научите?

Как да създадете своя пощенска кутия в една от най-популярните електронни пощи – abv.bg. Ще можете да отваряте пощенската кутия, да изпращате и получавате съобщения. Като общувате по този начин спестявате време и преодолявате разстоянията.

4 учебни часа, цена 30 лева

В случай, че желаете да участвате в обучение по Работа с Интернет, обадете ни се на тел. 064 882 822, 0885 139 225 или попълнете формата за контакт, като посочите името на конкретното обучение.

  1. Име *
    * Моля въведете Вашето име!
  2. Имейл /email/ *
    * Моля въведете валиден имейл адрес!
  3. Съобщение *
    * Моля, въведете текст на съобщението!