Опознай Windows | ДП Българо-Германски център за професионално обучение клон Плевен
bgdeen

Опознай Windows

Работа с Windows – „първи стъпки“ с компютъра

Какво ще научите?

Вие ще научите какво е файл и какво е папка. Как може да създавате  нови папки, да си подреждате информацията в компютъра.  Вие ще можете да управлявате файловете, които създавате – ще се научите да ги копирате, премествате и изтривате. Ще разберете също какво представлява и как се работи с „Кошчето за боклук“.

8 учебни часа, цена 50 лева    (Обучението се провежда в два последователни дни по 4 учебни часа)

Работа с Windows Explorer (наричан още файлов мениджър)

Какво ще научите?

Ще се запознаете с информационният управител на Windows – Windows Explorer! Менюта, инструментални ленти, основни настройки и различни изгледи. Ще се научите да преглеждате информацията във Вашите дискови устройства, да променяте изгледа на списъка с файлове, да показвате и скривате менюта. 

4 учебни часа, цена 30 лева

Работа с Windows – Клавиатура

Какво ще научите?

Вие ще се научите да си служите с различните клавиши на клавиатурата. Ще знаете кога трябва да използвате специалните клавиши и с какво ще ви помогне това. Ще се ориентирате в схемата на разположение на клавишите. Специални клавиши. Цифров блок. Функционални клавиши. Клавиши за движение.

4 учебни часа, цена 30 лева

 Копиране и преместване на файлове

Какво ще научите?

Вие ще се научите да боравите с файловете и те ще ви се подчиняват! Копиране, преместване, преименуване и изтриване са операции, които ще вършите с лекота. Ще придобиете също умения за селектиране и работа с папки.

4 учебни часа, цена 30 лева

Windows – Основни настройки

Какво ще научите?

Как да настроите мишката, клавиатурата. Как да направите регионалните настройки. Как да добавите или премахнете клавиатурна подредба. Основни настройки на звука. Как да персонализирате компютъра.

8 учебни часа, цена 50 лева    (Обучението се провежда в два последователни дни по 4 учебни часа)

В случай, че желаете да участвате в обучение по Работа с Windows, обадете ни се на тел. 064 882 822, 0885 139 225 или попълнете формата за контакт, като посочите името на конкретното обучение.

  1. Име *
    * Моля въведете Вашето име!
  2. Имейл /email/ *
    * Моля въведете валиден имейл адрес!
  3. Съобщение *
    * Моля, въведете текст на съобщението!